Tryggbemanning
en del av

Tryggbemanning

Är företaget auktoriserat?

Detta företag är auktoriserat

Det betyder att företaget uppfyller Bemanningsföretagens auktorisationsvillkor, som säkerställer att företaget är tryggt och jobbar affärsmässigt.

För pekaren över auktorisationsmärket för att se vilken auktorisation företaget har.

Sökresultat

Söktips!

Organisationsnummer

Organisationsnumret är det säkraste sättet att söka på. Numret är unikt för varje företag. Du måste söka med hela organisationsnumret (ex 556334-0941).

Företagsnamn

Du kan söka på företagsnamn (hel eller del av). Är du osäker på stavningen? Skriva de tre första bokstäverna i företagsnamnet och få en lista att scrollar igenom.

Ibland har företag ett marknadsnamn och ett annat juridiskt namn – marknadsnamn går inte att söka med - endast juridiskt företagsnamn är sökbart. Alla företag går att hitta med organisationsnumret (se ovan).

Inget företag matchade din sökning

Du sökte på [WORD]

Söktips

Organisationsnummer

Organisationsnumret är det säkraste sättet att söka på. Numret är unikt för varje företag. Du måste söka med hela organisationsnumret. Se till att du inte får med ett mellanslag efter organisationsnumret, då fungerar inte sökningen.

Företagsnamn

Du kan söka på hela eller del av företagsnamnet. Tänk på att ett mer exakt företagsnamn ger en smalare sökträff. Är du osäker på stavningen kan det vara bäst att skriva de tre första bokstäverna i företagsnamnet och få en längre lista som du sedan scrollar dig igenom.

Det är i förekommande fall företagets marknadsnamn som är sökbart, inte det juridiska namnet. Alla företag går att hitta med organisationsnumret (se ovan).